Besøk av Tigerbussen

Tigerbussen reiser rundt til Oslo barn og forteller om historien om «begynnelsen» (Alle kulturer har en forklaring på jordens og menneskenes begynnelse, og dette var begynnelsen for Tigerstaden). Trylleformelen var å si «Jeg vil at du skal ...» og så skjer det! Skuespillerne hadde flotte kostymer og brukte også elevenes innspill til videre improvisasjon. Tigerbussen er historien om TIGERBUSSEN og skuespillertruppen som følger den. TIGERBUSSEN er en levende tiger som har et teater inne i magen. Den er Oslobarnas beskytter og bærer deres fortellinger i hjertet sitt.

I etterkant fikk elevene samtale og skrive om hva de hadde opplevd i magen til Tigerbussen. Og de lagde nydelige babytigere etter instruksjon og kanskje denne tigeren ble klekt av et egg fra Tigerbussen (Den la nemlig egg). I fantasien kan jo alle busser legge egg! Det var mye latter, spenning og glede blant elevene, noen ble faktisk litt redde også. Vil dere vite mer om Tigerbussen, spør alle barna på 3.trinn.