TINE Mat og Drikke – ny melkeordning på 8.–10. trinn

ny melkeordning på 8.-10. trinn

Produktene er ulike frukt- og meieridrikker.  Produktene er ment som et supplement til matpakka og til å gi ekstra energi mot slutten av dagen. Konseptet har vært i drift siden 2013 og er i dag i god drift på over 75 skoler i landet.

TINE Mat og drikke er kontantfritt og betales via et abonnement med en tilhørende M&D-brikke som eleven får utdelt når M&D opprettes på skolen. Produktene er utviklet spesielt for M&D og alle er innenfor myndighetens kostråd for ungdomsskolen. De har et unikt design som kun finnes for M&D, slik at produktene kun er tilgjengelige i M&D maskinen.

Produktene kommer i en vendingmaskin som settes ut på skolen og gjennom brikken kan elevene selv velge mellom alle produktene og når de ønsker å ta ut produktene. Praktisk når du er litt mer sulten til lunsj eller trenger litt ekstra energi på lange dager. Abonnementet styrer man selv på www.tinematogdrikke.no og dersom man skulle være syk en dag eller borte, så er det bare å registrere dette, så flytter TINE abonnementet løpetid kostnadsfritt videre.