Vår profil

Rommen skole og kultursenter er en barne -og ungdomsskole som ligger i bydel Stovner. Nye Rommen skole åpnet i 2010, en moderne skole i flotte lokaler. Skolen har et fint bemannet bibliotek og et godt samarbeid med Deichman. Rommen skole har et stort mangfold og et flerkulturelt miljø.

Rommen skole har omtrent 700 elever, fordelt på 10 trinn og grupper.

Skolen har spesielt fokus på elevens grunnleggende ferdigheter og på basisfagene. Aktivt elev- og foreldresamarbeid er viktige forutsetninger for et mobbefritt og positivt skolemiljø. Skolen har et tett samarbeid med bydel Stovner.

Skolens elever kan benytte skolen også etter undervisningstid. Det tilbyes ulike aktiviteter som musikk og dans, fysisk aktivitet. Vi ønsker at skolen skal være en trygg og utviklende møteplass i lokalmiljøet

Rommen skole:

Strategisk plan for Rommen skole inneholder følgende satsinger for 2018:

• Økt framgang i leseferdigheter
  • Økt framgang i regneferdigheter
  • Økt framgang i skriveferdigheter
  • Kvaliteten på læringsstøttende aktiviteter i AKS sikres
  • Rommen skole preges av et godt og trygt læringsmiljø