Hovedseksjon

Mat og måltidsglede

Elever som spiser i klasserommet

Elevenes matservering på skolen og AKS vil kunne gi helsegevinster og gode måltidsvaner for resten av livet. Riktige næringsstoffer vil bidra til vekst og utvikling, god tannhelse, forebygge overvekt og kostholdsrelaterte sykdommer. Skolen og AKS skal jobbe forebyggende og helsefremmende og gi elevene sunne matvaner.

 

Servering av varmmat:

  • Trinn 1: Mandag, onsdag
  • Trinn 2: Tirsdag, fredag
  • Trinn 3: Mandag, onsdag
  • Trinn 4-5: Tirsdag, fredag
  • Stjerne: Mandag, onsdag
  • Sommer: Mandag, onsdag

 

Servering av brødmat:

  • Trinn 1: Tirsdag, torsdag, fredag
  • Trinn 2: Mandag, onsdag, torsdag
  • Trinn 3: Tirsdag, torsdag, fredag
  • Trinn 4-5: Mandag, onsdag, torsdag
  • Stjerne: Tirsdag, torsdag, fredag
  • Sommer: Tirsdag, torsdag, fredag

 

Det er ikke lenger nødvendig å ha med matpakke på AKS. Eneste unntaket er ferier, da må det alltid være med minst én matpakke, to hvis elevene skal på tur. 

Meny

Uke 15 

Mandag-tirsdag: Pai-quiche med fisk og grønnsaker

Onsdag-fredag: Mac & cheese 

 

Uke 16 

Mandag-tirsdag: Fiskegrateng 

Onsdag-fredag: Chana Masala 

 

Uke 17 

Mandag-tirsdag: Hjemmelaget grønnsakskaker med potetstappe  

Onsdag-fredag: Kyllingramen suppe 

 

Uke 18 

Mandag-tirsdag: Hjemmelagde vårruller med kylling

Onsdag-fredag: Tuna pastasalat 

 

Uke 19

Mandag-tirsdag: Fiskepinner wraps

Onsdag-fredag: Tomatsuppe med pølser